20 euro cadeau bij ANWB Bromfietsverzekering

cadeau bij ANWB Bromfietsverzekering

ANWB heeft nu een paar actie slopen bij haar verzekeringen. Ook bij de ANWB bromfietsverzekering kun je profiteren van een actie. Sluit in de actieperiode een ANWB bromfietsverzekering en krijg van de ANWB 20 euro cadeau. Dit bedrag kan je besteden in de webwinkel van de ANWB.

Kijk op de website van de ANWB voor de actuele informatie over deze verzekering. Daar ook meer informatie over actuele acties bij de verzekering.

Actieperiode bromfietsverzekering

Alle aanvragen voor de bromfietsverzekering die door de ANWB in de periode tussen 1 juni en 30 juni worden ontvangen krijgen na acceptatie de kortingscode. Deze kortingscode van 20 euro kan tot en met 31 juli 2014 in de webwinkel van de ANWB worden ingewisseld. Hierbij wordt een minimale besteding van 25 euro gehanteerd. Kaarten, boeken en gidsen tellen niet mee bij het minimale bestedingsbedrag van €25,-. Gebruik je de kortingscode niet voor de aangegeven datum, komt het tegoed te vervallen.

De ANWB geeft aan dat je slechts één kortingscode per bromfietsverzekering kan krijgen. Personeelsleden van de ANWB en haar reclamebureau kunnen niet deelnemen aan deze actie.

Ledenkorting bromfietsverzekering

Naast deze tijdelijke actie met 20 euro cadeau kun je bij deze ANWB verzekering ook profiteren van een no-claim korting. Deze korting kan oplopen tot 75%. De brommerverzekering van de ANWB heeft een zeer gunstige aanschafwaarde regeling voor nieuwe bromfietsen. Bij diefstal of totaal verlies van de brommer in het eerste jaar, krijg het volledige aankoop bedrag vergoed. Deze aanschafwaardegarantie kun je zelfs uitbreiden tot een periode van drie jaar. Dan moet je wel een aanvullende dekking afsluiten. Ook voor een gebruikte brommer kun je prime gebruik maken van de ANWB brommerverzekering. Voor leden van de ANWB is de brommerverzekering zelfs nog voordeliger. De ANWB hanteert voor de brommerverzekering een ledenkorting van 5%.

Zie de site van de ANWB voor een actueel overzicht van de polisvoorwaarden van haar brommerverzekering. Daar lees je ook meer over de dekking van deze verzekering.

Vergelijkbare berichten