Warning: Use of undefined constant CHILD_THEME_VERSION - assumed 'CHILD_THEME_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u13417p34737/domains/verzekeringscooter.com/public_html/wp-content/themes/news/functions.php on line 12
Goedkope scooterverzekering bij Diks.nl | Verzekering Scooter

Goedkope scooterverzekering bij Diks verzekeringen

Diks logoWanneer je even rondkijkt op het internet voor je nieuwe scooterverzekering, stuit je al gauw op de advertenties en internetsite van Diks verzekeringen. Dus snel gekeken welke informatie op hun site staat ten aanzien van de scooterverzekering. Disk geeft aan dat zij de belangrijkste verzekeraars van Nederland vergelijken op hun aanbod van de scooterverzekering. Dat ze daarmee ook een goed beeld hebben van wat op ieder moment een goedkope scooterverzekering is. Bij Diks.nl worden de scooterverzekeringen van onder andere ASR verzekeringen, London, Reaal verzekeringen en Unigarant met elkaar vergeleken. De scooterverzekering is al mogelijk vanaf twee euro per maand. Je kunt direct online de dekking van de scooter verzorgen. Dit is zelfs 24 uur per dag mogelijk. Wil je de premie voor de verzekering niet in een keer per jaar voldoen, kun je ook kiezen voor een maandbetaling. Maar wellicht is het wel zo handig om het bedrag in eens te betalen als dit niet erg hoog uit valt. Het kan namelijk zijn dat je kan profiteren van een No Claim korting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 75%. Op de site van Diks.nl kun je direct de scooterverzekering direct afsluiten. Je loopt daar niet echt een risico mee want als deze niet bevalt kun je binnen 14 dagen besluiten ervan af te zien en dan kun je het geld terugvragen. Wil je eerst weten wat het in je persoonlijke situatie allemaal gaat kun je via de site van Diks.nl een premie berekening uit te voeren voor je scooterverzekering.
Bij het bepalen van de premie moet je als eerste de ingangsdatum van de scooterverzekering opgeven, gevolgd door de type dekking. Bij de dekking kun je kiezen tissen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA plus beperkt casco en WA plus volledig casco.
Naast de basisverzekering is het ook mogelijk om bij Diks.nl aanvullende dekkingen af te sluiten. Bijvoorbeeld de Ongevallen Opzittende dekking. Hierbij wordt een bedrag uitgekeerd aan de opzittende of nabestaanden indien er bij een ongeval een opzittende blijvend invalide raakt of zelfs erger komt te overlijden. Een ander aanvullende dekking die wordt aangeboden is de Verhaalservice. Hierbij zal zoals de naam al aangeeft de schade worden verhaald bij de tegenpartij.

Speak Your Mind

*