Warning: Use of undefined constant CHILD_THEME_VERSION - assumed 'CHILD_THEME_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u13417p34737/domains/verzekeringscooter.com/public_html/wp-content/themes/news/functions.php on line 12
HEMA Brommerverzekering 2 maanden gratis

HEMA Brommerverzekering 2 maanden gratis

HEMA BrommerverzekeringDe HEMA heeft in de winkels en online een groot assortiment. Je kunt bij dit warenhuis ook terecht voor je verzekeringen en notaris producten. De HEMA zorgverzekering was afgelopen periode een enorm succes. Maar je kunt online ook snel een HEMA brommerverzekering afsluiten.

Bij de HEMA Brommerverzekering kun je kiezen uit verschillende basisdekkingen: WA-dekking en WA+ Volledig Casco dekking. Met deze laatste (Allrisk) verzekering is ook de schade aan de eigen brommer en helm verzekerd.

2 maanden gratis HEMA brommerverzekering

Op dit moment heeft de HEMA een actie lopen voor haar brommerverzekering. Want als je in de actieperiode, die loopt tot 25 mei, een brommerverzekering sluit krijg je korting. Dan zijn de eerste twee maanden van de verzekering gratis. De actie periode loopt van 31 maar tot en met 24 mei. Je kunt van de actie profiteren als je online de brommerverzekering aanvraagt en afsluit. De korting wordt dan alleen gegeven over de premie van de basisdekking.

De actie is alleen van toepassing op nieuwe verzekeringen. Heb je al eerder gebruik gemaakt van een actie voor de HEMA brommerverzekering. Dan kun je helaas niet nog een keer deelnemen.

Voordelen HEMA Brommerverzekering

Op de speciale site van de HEMA verzekeringen geeft de HEMA een opsomming van de voordelen van de brommerverzekering:

  • lage premie,
  • eenvoudig online afsluiten
  • dagelijks opzegbaar

Misschien ook handig om te weten is dat deze brommerverzekering wordt aangeboden in samenwerking met Achmea verzekeringen. Je weet dus dat er een grote verzekeraar met veel ervaring achter het product staat. Zie de site van de HEMA verzekeringen voor de polisvoorwaarden van deze brommerverzekering. Daar lees je ook meer over de andere HEMA verzekeringen.

Speak Your Mind

*