Kans op gratis tablet bij HEMA brommerverzekering

gratis tablet bij HEMA brommerverzekering

Bij HEMA kun je ook veel verzekeringen afsluiten. Ook een brommerverzekering. En nu loopt er een actie bij deze HEMA brommerverzekering. Want sluit je tijdens de actieperiode deze brommerverzekering, maak je kans op een gratis tablet. Deze actie loopt vanaf 23 maart tot en met 24 mei 2015. Je kunt van deze actie profiteren als je in Nederland woont en een vast woon- of verblijfplaats hebt.

Voorwaarden actie HEMA brommerverzekering

Je kunt alleen kans maken op de tablet als je tijdens de actieperiode een nieuwe verzekering afsluit voor de brommer. Deze verzekering moet dan ook binnen 12 maanden ingaan. HEMA verzekeringen geeft aan dat je direct na het afsluiten van de brommerverzekering hoort of je bent geaccepteerd voor de verzekering. Na acceptatie gaat de brommerverzekering op de aangegeven datum. Elke dag zal de HEMA de winnaar van de tablet bepalen over de voorgaande dag, Deze winnaar krijgt een HEMA tablet H10. Deze tablet kan niet worden ingewisseld voor een ander cadeau of contact geld.

In de actievoorwaarden staat verder aangegeven dat je niet aan deze actie kan deelnemen als je de afgelopen twee haar al eerder hebt meegedaan aan een actie voor de HEMA brommerverzekering. In deze actie werkt HEMA verzekeringen samen met verzekeraar Achmea.

Premie berekenen HEMA Brommerverzekering

Op de site van HEMA verzekeringen kun je snel uitrekenen wat de premie van jouw HEMA verzekering zal zijn. Even het kenteken van de brommer of de brommergegevens invullen als je het kenteken niet weet. Dan nog de persoonlijke gegevens plus het aantal schadevrije jaren en je kunt de premie bepalen. Vervolgens kun je de basisdekking kiezen: een WA dekking of een WA + Volledig casco (inclusief diefstal) dekking. Deze basisdekking kun je aanvullen met aanvullende dekkingen zoals rechtsbijstand en ongevallen opzittenden. Op de site is direct te zien welke premies je voort de verschillende dekkingen moet betalen. De brommerverzekering kun je alleen sluiten met een kenteken. Als je deze nog niet weet moet je later de verzekering echt afsluiten.

Voordelen HEMA brommerverzekering

Op haar site geeft HEMA verzekeringen een kleine opsomming van de voordelen van haar brommerverzekering:

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

Vergelijkbare berichten