Laatste dagen actie HEMA brommerverzekering

actie HEMA brommerverzekering

Ik heb je al eerder geïnformeerd over de actie bij de HEMA brommerverzekering met 2 maanden gratis premie. Maar de actie is bijna ten einde. De voor de HEMA brommerverzekering loopt nog tot en met 9 augustus. Je kan nog snel in een handomdraai de brommer verzekerd hebben en profiteren van de actie. HEMA verzekeringen geeft aan dat je al in 5 minuten deze brommerverzekering / scooterverzekering online kan regelen.

Voorwaarden actie HEMA brommerverzekering

Je kunt alleen aan deze actie bij de brommerverzekering mee doen als je een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebt. De nieuwe verzekering moet in de actieperiode worden afgesloten en minimaal binnen 12 maanden na afsluiten ingaan.

Na het online afsluiten van de verzekeraar krijg je bericht of je ook daadwerkelijk bent geaccepteerd voor de verzekering. Direct na het ingaan van de brommerverzekering ontvang je 100% korting op de premie van de eerste maanden. Deze korting wordt alleen gegeven over de basisdekking en niet de aanvullende verzekeringen.

HEMA brommerverzekering, wat zijn de voordelen?

Op de site geeft HEMA verzekeringen een korte opsomming van de voordelen van haar brommerverzekering:

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden verzekering in begrijpelijke taal

Je kunt bij de verzekering kiezen voor een WA dekking of een WA + volledig casco dekking. Bij deze laatste dekking is de veroorzaakt bij anderen en ook schade aan jouw eigen brommer of scooter en helm gedekt.

De basisdekking van de scooterverzekering kun je uitbreiden door te kiezen voor één van de volgende aanvullende dekkingen:

  • rechtsbijstandverzekering
  • ongevallenverzekering opzittenden

Bij deze actie voor de scooterverzekering krijg je geen korting op de premie van deze aanvullende dekkingen,

Eigen risico scooterverzekering

HEMA verzekeringen wil het eigen risico op de verzekeringen zo laag mogelijk houden. Bij schade of diefstal betaal je slechts 10% eigen risico over het schadebedrag, met een minimum van € 150,- per schade (op moment van publicatie). Let op dat dit bedrag aan eigen risico hoger zal uitvallen als de bestuurder jonger is dan opgegeven en in een andere leeftijdsschaal valt.

Zie de site van HEMA verzekeringen voor een actueel overzicht van de polisvoorwaarden van de scooterverzekering en de hoogte van de uitkeringen. Op de site kun je ook direct een premieberekening doen.

Vergelijkbare berichten