Nieuw de brommerverzekering bij InShared

nieuw brommerverzekering inshared

InShared had vorig jaar al aangekondigd dat het van plan was om het aantal verzekeringen nieuwe verzekeringen aan te bieden. Een van deze nieuwe verzekeringen is dus de brommerverzekering. Nu de brommer en scooter weer populair zijn wil InShared wil de consument de mogelijkheid bieden om deze goed te kunnen verzekeren tegen een voordelig tarief.

Bij inShared kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Bezoek de site voor meer informatie.

Natuurlijk kan de InShared verzekerde met deze extra brommerverzekering ook sparen voor de Beloningspunten van de verzekeraar. Met deze punten kan de verzekerde na een jaar zonder schade premie terugkrijgen.

Twee types brommerverzekeringen

Op dit moment heeft InShared twee verschillende brommerverzekeringen. De Brommer WA verzekering en de Brommer Allrisk verzekering. De WA verzekering is verplicht en biedt een dekking tegen de schade die de verzekerde toebrengt aan anderen. De schade aan de eigen brommer is niet verzekerde bij deze dekkings vorm. Bij de iets duurdere Allrisk verzekering is de schade aan de eigen brommer wel gedekt vanuit de verzekering. Voor de brommerverzekering hanteert InShared geen Bonus Malus systeem. De accessoires zijn standaard meeverzekerd. Vanuit de verzekering is een vergoeding voor vervangend vervoer indien nodig.

De scooterverzekering van inShared is dagelijks opzegbaar. Voor de consumenten die al een scooterverzekering of brommerverzekering hebben lopen kunnen via de overstap service van InShared makkelijk overstappen. Dit allemaal zonder gedoe. Op de site van InShared kun je terecht voor het bepalen van de premie voor je scooter of brommer. Op basis van vragen en antwoorden zal deze premieberekeningsmodule de premie bepalen.

Vergelijkbare berichten