Scooterverzekering vergelijken bij Premie.nl

Scooterverzekering vergelijken bij Premie.nl

Nieuw, nu ook Scooterverzekering vergelijken bij Premie.nl. We kennen de vergelijkings site Premie.nl vooral van het vergelijken van de autoverzekering. Samen met AllSecur maken ze veel reclame voor de dienstverlening en de onafhankelijk van de premie vergelijker. Maar ook voor de scooterverzekering kun je terecht bij Premie.nl. Want via de site kun je snel en eenvoudig de premies van de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Vergelijken premie loont

Premie.nl geeft aan dat vergelijken loont. Was het bij de autoverzekeringen al het geval bij de scooterverzekering is dit zeker het geval. Premie.nl vergelijkt gelukkig niet alleen op premie maar neemt ook de polisvoorwaarden mee. Daarmee moet het voor de consument nog makkelijker worden om de juiste scooterverzekering te kiezen.
Wil je starten met het vergelijken van de scooterverzekeringen, moet je eerst wat gegevens invullen.

Op de site van Premie.nl staat een duidelijk formulier getoond. Het zijn in eerste instantie wel veel gegevens maar dat maakt het resultaat van vergelijken veel beter. In het begin van het formulier kun je door het zetten van vinkjes aangeven wat je precies wilt verzekeren.

Selecteer de gewenste dekking

Of je alleen een verzekering wilt voor diefstal, brandschade en stormschade gecombineerd, of dat je ook een dekking zoekt voor schade die door eigen schuld of vandalisme is opgelopen. Natuurlijk is het verplicht om je te verzekeren voor de schade die je aan anderen toebrengt (Wettelijke Aansprakelijkheid). Deze optie is dan ook standaard geselecteerd en kan niet gewijzigd worden.

Vervolgens kun je de specificaties van de scooter zelf opgeven. Zoals het merk, model en het bouwjaar. Maar ook het type van de scooter dien je aan te geven: automaat tot 25 kilometer per uur, automaat tot 45 km/uur of handgeschakeld tot 45 km/uur. Natuurlijk kunnen ook de gegevens van de bestuurder zelf niet ontbreken. Wanneer je besluit om over te stappen van scooterverzekering naar een andere verzekeraar, is het goed om je bonus/malus lader aan te vragen bij je huidige verzekeraar.

Vergelijking premie verschillende verzekeraars

Premie.nl neemt in haar vergelijking de scooter verzekeringen van veel aanbieders mee waaronder, ASR, Reaal, Unigarant, Voogd en Voogd en London verzekeringen. Als resultaat van de vergelijking wordt een overzicht getoond met de meest relevante scooterverzekeringen gesorteerd op premie per maand.

Met de goedkoopste verzekering boven aan. In het overzicht staat per verzekering ook een link naar de polisvoorwaarden van iedere verzekering. Dit maakt het wel zo makkelijk. Al krijg je in de uitleg bij sommige verzekeraars wel te maken met wat cryptische taal. Bijvoorbeeld bij een verzekeraar staat naast de titel Code voorwaarden de tekst VP06-2 + FWA 06-1. Jammer, want dit is niet direct erg duidelijk.

Vergelijkbare berichten