Win een Novox scooter bij ANWB Scooterverzekering

Novox scooter bij ANWB Scooterverzekering

Op dit moment heeft de ANWB een mooie actie lopen ter promotie van de scooterverzekering. Tijdens de actie periode maak je namelijk kans op 1 van de 5 Novox scooters. Het gaat hier om een elektrische scooter ter waarde van maar liefst 2399,- euro.

Een mooie prijs lijkt me. In de actie periode die loopt van mei tot en met september wordt iedere maand een scooter weggegeven door de ANWB. Deze actie is opgesteld in samenwerking met Novox scooters.

Om deel te kunnen nemen aan deze actie moet je een bromfietsverzekering, snorfietsverzekering of een scooterverzekering afsluiten. Je moet minimaal zestien jaar zijn om aan deze actie te kunnen deelnemen. Je maakt alleen kan sop de prijs in de maand waarin je de scooterverzekering hebt afgesloten. En je kunt ook maar een keer met deze actie meedoen. Ook al sluit je meer scooterverzekeringen af.

De prijswinnaars worden op onder andere op de site van de ANWB bekend gemaakt. Zo is de prijswinnaar van de maand mei al bekend en kan de ANWB de winnaar van juni ook gaan bepalen. De prijs is dus een scooter van Novox en het type C50. Met deze elektrische scooter kun je 25 km/uur rijden en kun je met een volledig opgeladen accu meer dan 70 kilometer rijden.

De scooter van de prijswinnaars wordt van ANWB stickers voorzien. De ANWB geeft aan dat bij het vergelijken van de scooterverzekeringen haar scooter verzekering zeer voordelig en goed uitvalt. En wanneer je voor het eerst een scooterverzekering afsluit kun je al direct profiteren van een 55% no claim korting. Deze korting kan voor de ervaren scooterrijders zelfs oplopen tot 75% korting. Leden van de ANWB ontvangen zelfs ook 5% ledenkorting.

Wil je precies weten wat je moet betalen voor de ANWB scooterverzekering, kun je gebruik maken van de premie berekenings module op de site van de ANWB. Na het beantwoorden van een aantal vragen heb je al een indicatie en kun je de ANWB scooterverzekering online sluiten.

Vergelijkbare berichten